Andere Zaken Hoeksche Waard van start...

Andere Zaken Hoeksche Waard van start...

Vanaf 5 maart 2024 start Andere Zaken Hoeksche Waard met ondernemersbijeenkomsten in De Koningshoeve te Klaaswaal.

André Minderman en Martijn Provily hebben als christen-ondernemers het idee opgevat om hun tijd, ervaringen en kennis te delen met andere ondernemers om zodoende verbindingen te creëren voor de toekomst.

Hiervoor organiseren zij terugkerend op de eerste dinsdag van de maand, in een ongedwongen sfeer een ondernemersavond. Dit onder het genot van een heerlijk diner op een mooie locatie.
Naast het opdoen van informatie en kennis, klankborden met andere ondernemers en het opbouwen van vriendschappen, wil Andere Zaken Hoeksche Waard ook een platform van verbinding zijn.

De thema’s die we de komende sessies willen aanpakken zijn: hoe bouw je aan een gezonde bedrijfscultuur, samen in plaats van alleen, van betekenis zijn, van omzet naar omzien en nog vele andere onderwerpen die ingaan op de maatschappelijke trends.

Tijdens onze eerste avond zal ondernemer Willem Clements ons meenemen in zijn verhaal met het thema:
“Van winst naar waarde”

Willem Clements ruim 15  jaar een serie-ondernemer, gevestigd in Nederland. Hij heeft vanaf nul diverse winstgevende bedrijven in de recruitment- en Tech-industrie opgebouwd tot een omzet van bijna 100 miljoen euro per jaar. Hij is gevestigd in Nederland en voornamelijk actief op de Europese arbeidsmarkt door flexibel personeel te leveren voor opdrachtgevers over het hele continent.

Hij is eigenaar van verschillende bedrijven in (Oost-) Europa en Nederland, waaronder Flexx-Investments (een investeerder in HR-technologiebedrijven), Artiflex (een HR-dienstverlener) en Tigris (een recruitment- en salaristechnologie SaaS-platform)

Het opbouwen van de juiste teams en het implementeren van de juiste technologie zijn altijd de belangrijkste focus geweest. Maar bovenal gelooft hij dat de definitie van succes niet in omzet of winst ligt, maar in het toevoegen van waarde voor mens en maatschappij.

Meld je aan via de link of druk op "5 mrt" aan de rechterzijde van deze pagina!
Terug naar overzicht